Agenda

De nieuwe bezoekerservaring in de Chocoladefabriek zal eind 2021 worden geopend. Voor andere activiteiten binnen en buiten Gouda kijk in onze agenda!

No items found.
Ontmoetingscafé
Het Ontmoetingscafé is een plek waar we elkaar leren kennen: nieuwe Gouwenaars en ‘oude’ Gouwenaars. Een plek waar contacten ontstaan die voor beide groepen interessant zijn, en waar kleine en grote vragen worden besproken. Ongedwongen gesprekken die een waardevolle aanvulling vormen op de inburgerings- en taallessen die statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning) volgen. Wil jij nieuwe Gouwenaars ook een goede start geven? Kom dan eens langs. Je hoeft je niet aan te melden.

Wanneer:               Iedere vrijdag
Hoe laat:              10:00-12:00
Waar:                      Jeugdwerkplaats in de Chocoladefabriek

Gouda in gesprek #1
Vrede verbindt verschil

Verschil in er in huidskleur, gender, leeftijd, religie, gezondheid, inkomen, kansen en meer. Juist in deze tijd van corona worden de verschillen zichtbaarder. Tijdens dez eerste editie van Gouda in gesprek gaan mensen met verschillende achtergronden ingesprek. Hoe ervaren oudere Gouwenaars corona? Waar lopen jongeren tegenaan? Door verschillende ervaringen en perspectiven te onderzoeken, onstaat er meer begrip voor elkaar. Zo bouwen we samen een inclusieve samenleving.

Wanneer:      24 september
Hoe laat:       19:00 –20:00
Waar:             Chocoladefabriek