Ontmoetingscafé

Ontmoetingscafé De Vrijheid is een plek waar we elkaar leren kennen: nieuwe Gouwenaars en ervaren Gouwenaars. Een plek waar contacten ontstaan die voor beide groepen interessant zijn, en waar kleine en grote vragen worden besproken. Ongedwongen gesprekken die een waardevolle aanvulling vormen op de inburgerings- en taallessen die statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning) volgen.

Zo brengt het Ontmoetingscafé een vreedzame en verdraagzame samenleving dichterbij. Een samenleving waarin vrijheid, verbondenheid, acceptatie en respect kernwaarden zijn!

Geef nieuwe Gouwenaars een goede start
Wil jij nieuwe Gouwenaars ook een goede start geven? Ze wegwijs maken in onze stad, dit land, en ze vertellen over ‘onze’ gewoonten, omgangsregels en cultuur? Wil jij ook hún verhaal horen en meer weten over het dagelijks leven in hun thuisland? Kom dan eens langs. Je hoeft je niet aan te melden.

Iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek.

MOMENTEEL IS DEZE ACTIVITEIT STILGEZET  VANWEGE CORONA

Meer weten? Neem dan contact op via ontmoetingscafe@libertum.nl, of bel naar het algemene nummer: 0182-52 03 85. Je kunt je dan ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het Ontmoetingscafé. Het Ontmoetingscafé heeft ook een eigen Facebook-pagina.

Het Ontmoetingscafé wordt gesteund door het Oranje Fonds.