Steun Libertum zakelijk

Help ons de menselijkheid in de samenleving te bewaken, en integreer tegelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in je bedrijf. Word sponsor!

Omdat Libertum de status van culturele ANBI heeft, kan je bedrijf z’n gift voor berekening van de giftenaftrek verhogen met 50%. Voor vennootschapsbelasting geldt een extra aftrek van 150%, met een maximumbedrag aan schenkingen van in totaal €5.000,- per jaar.

Als sponsor heb je diverse voordelen:
• een vermelding op deze site;
• een vermelding in het jaarverslag (dat on- en offline wordt gepubliceerd);
• digitale nieuwsbrieven die je op de hoogte houden van onze activiteiten;
• uitnodigingen voor de openingen van onze expo’s; en
• speciale kortingsacties voor of ontvangsten van klanten of personeel (in overleg).

Wil je helpen de missie van ons museum te bereiken, neem dan contact op: 0182-52 03 85 of info@libertum.nl. Ook voor niet-financiële steun, want Libertum kan ook je expertise gebruiken!

Wil je € 5.000,- of meer per jaar schenken? Bekijk dan onze business deals!

B2B

Partnerships
Libertum streeft als cultureel ondernemer naar verdergaande samenwerking met het lokale en regionale bedrijfsleven. Die samenwerking kan op heel veel manieren worden vormgegeven.

Wil je meer weten of je ideeën voorleggen? Bel het algemene telefoonnummer 0182-52 03 85 of mail naar info@libertum.nl.

Business deals
Efficiënter werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen ineen? Als je Libertum steunt, bieden we graag de tweedaagse workshop ‘Geweldloos communiceren’ aan. Dat is een interactieve workshop die praktische handvatten aanreikt voor de verbetering van de interne communicatie ‒ en daarmee voor de versterking van je organisatie. Want goede communicatie leidt tot beter onderling begrip, tevreden werknemers en verhoging van de productiviteit! Voor deze bijzondere bedrijfsworkshop hebben Libertum en Vitaliserend Communiceren de handen ineengeslagen.

Er zijn workshops voor teams en workshops voor executives. Beide kunnen zowel in company als extern worden gegeven.

1. Steun je Libertum met € 5.000,- of meer? We bieden graag de workshop voor teams aan.
2. Steun je Libertum met € 7.000,- of meer? We bieden graag de workshop voor executives aan.


Met de financiële steun van je bedrijf kunnen we gedegen lesmateriaal, actuele exposities en kwalitatief hoogwaardige lezingen en workshops verzorgen die bijdragen aan onderling begrip, verzet tegen onrecht en de overdracht van inzicht en kennis aan jongere generaties.

Kortom: een win-winsituatie! Bel het algemene telefoonnummer 0182-52 03 85 of mail naar info@libertum.nl.